Bättre uppdatering var det visst...

Har nu varit en vecka här på Sheepcote och det känns riktigt bra, även om det var varit ganska rörigt den här veckan. Något som är väldigt kul är att jag har fått rida Tom och Walkabout, men också Sky och Dolly. Känner att jag har utvecklats mycket sedan jag var här för tre år sedan men det är mycket jobb kvar, framförallt med min sits. Vill verkligen bli bättre och det vore dumt att slösa bort den här möjligheten son jag faktiskt har här. Ett tecken på att jag har gjort framsteg sen sist är att jag fått rida fler olika hästar på såpass kort tid, så det är ett bra tecken än så länge även om jag får mycket kritik för just min sits.

Internet är inte så väldigt stabilt, därav dålig uppdatering men ska försöka bli lite bättre!


Nästan färdigpackad och redo att åka!

Kajsa har varit här och hjälpt mig att packa(även Amanda var med på ett hörn) som vår lilla tradition är och det är tur det, annars skulle jag väl få med mig hälften så mycket... Känns bra att åka iväg igen, den här gången till ett ställe där jag vet vad jag kan förvänta mig, och nu åker jag för första gången tillbaka till ett ställe så det blir spännande att se hur det känns.
Har ju lite mer i bagaget den här gången och det ska bli kul att få höra om de tycker att det har hänt grejor sen sist.

Hoppas att de har kvar Tom(coben som jag red) samt några nya roliga saker men det lär jag väl upptäcka imrg.

Tänkte försöka bli lite aktivare här på bloggen igen efter att ha varit lite dålig med uppdatering ett tag!


Första ridturen på Nobel!


Mindre än en vecka kvar!!

Nästa måndag närmare bestämt bär det av till England! Kommer ha ett rätt fullt schema fram tills dess så tänkte börja plocka ihop en del grejer idag för att undvika panik senare i veckan. Det kommer säkert infinna sig ändå, men förhoppningsvis kan Kajsa hjälpa mig lite. Att packa är inte direkt en av mina starkare sidor men börjar få rätt bra koll på vad och hur mycket jag ska ta med mig :)


Lerigt värre


Hemma igen!

Lämnade Helsingborg strax innan åtta efter frukost på Macdonalds och körde förbi Ullared på vägen upp så det tog sin lilla tid! 9 timmar totalt närmare sett :P hittade många fynd på Ullared men gick lite överstyr kanske insåg jag när jag packat upp allt här hemma... Aja fick några julklappar inhandlade så det var ju bra iaf.

Jobb mellan 7 och 14 är det som gäller imrg och söndag, får se om jag lyckad få in något annat roligt också!


Road trip

Befinner mig för tillfället i Helsingborg hos syssling Karin och chillar efter några dagar på rullande fot. Körde ner till Göteborg i måndags, Torekov i tisdags och igår kom jag och Hailey fram till Köpenhamn där vi spenderade en natt hos en vän som Hailey träffade på Island. Tillbaka i Sverige nu då och imrg bär det av hem till Stockholm igen med en liten avstickare till Ullared hehe. Blir jobb lör+sön och sen några lediga dagar innan jobb nästa helg och England nästa måndag! Ser jättemkt fram emot att åka till England igen, kan knappt vänta!


RSS 2.0